Palvelut

Tarjoamme yrityksille apua liiketoiminnan tehostamiseen

Tarjoamme PK-yrityksille asiantuntijapalveluita aina konsultoinnista käytännön tekemiseen! Kauttamme saat niin osa-aikaisen myyntijohtajan, some-konsultin kuin sparraavan kouluttajan myyntitiimillesi.

Kuinka voimme olla avuksi?

Valikoimistamme löytyy vaihtoehtoja yksittäisistä työsuoritteista pidempiaikaisiin projekteihin. Kaikessa tekemisessä tähtäämme asiakkaan liiketoiminnan tehostamiseen parantamalla asiakaskokemusta ja myyntiä.

Strategiatyöt​

Strategiatyö on liiketoiminnan kehittämisen perusta. Tarjoamme apua liiketoiminta-, myynti- ja markkinointistrategioiden laadintaan.​

Nettisivut

Emme tee sinulle nettisivuja, vaan kartoitamme puolestasi ne tarpeet, mitä varten tarvitset sivut ja johdamme projektin maaliin.

Markkinointi

Tuotteet tai palvelut voivat olla timanttia, mutta se pitää osata kertoa oikealle yleisölle, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Me autamme siinä.

Sosiaalinen media

Yrityksen digitaalisesta preesensistä iso osa rakentuu sosiaalisen median kanavissa. Laadimme yritykselle somestrategian ja tarvittaessa autamme toteuttamaan sitä.​

Verkkokauppa

Kartoitamme puolestasi mikä verkkokauppa-alusta on sinulle sopiva, etsimme tarvittaessa kumppanin rakentamaan sen sinulle ja johdamme projektin päätökseen.

Konsultointi ja koulutus

Käymme yhdessä läpi myyntiprosessisi, jonka jälkeen teemme ehdotuksen mahdollisista muutoksista. Tarjoamme myös koulutusta myynnin, digitaalisen viestinnän ja somen saralla.

Laitetaan liiketoimintasi jiiriin, yhdessä.

Kerro meille missä tarvitset apua.

Osa asiakkaistamme

Hinnoittelu

Tarjoamiemme palveluiden ja tuotteiden hinta muodostuu useista eri osatekijöistä, kuten projektin koosta, lähtötietojen määrästä ja tasosta, asiakkaan omasta panoksesta. Tästä johtuen jokainen tarjous on aina yksilöllinen ja räätälöity juuri kyseiselle yritykselle. Tällöin hinta esimerkiksi digimarkkinointisuunnitelmalle voi olla täysin eri, vaikka asiakasyritykset ulkoisesti vastaisivatkin toisiaan.

 

Hintoihin lisätään arvonlisävero alv. 24%.

Strategiatyöt

Myynti-, markkinointi- ja viestintäsuunnitelmat alk. 500€
Myynti-, markkinointi- ja viestintästrategiatyöt alk. 2 500€

Nettisivut

Nettisivuanalyysi 150 - 500€ (Google Analytics datalla)
Projektijohtaminen alk. 500€

Markkinointi

Alk. 70€/h
Myynti- ja markkinointipäällikkö alk. 250€/kk
Myynti- ja markkinointijohtaja alk. 350€/kk
Tuotteistaminen alk. 1 000€/projekti

Sosiaalinen media

Somesparraus alk. 70€/h
Somekoulutus alk. 550€/päivä
Somestrategia alk. 1 000€

Verkkokauppa

Projektijohtaminen alk. 1 000€

Koulutus ja konsultointi

Myyntisparraus alk. 70€/h
Myyntikoulutus alk. 770€/päivä
Konsultointi alk. 85€/h

Haluaisitko laittaa liiketoimintasi Jiiriin kanssamme?

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen. Keskustellaan tilanteestanne ja katsotaan yhdessä, voisiko minusta olla apua liiketoimintanne kehittämisessä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: