Ovatko sinun nettisivut Jiirissä?

Nettisivut ovat monelle yritykselle jo kivijalkakauppaa tärkeämpi tulonlähde, monelle jopa se ainoa. Silti nettisivut jäävät helposti “lapsipuolen” asemaan, kun liiketoiminta kasvaa ja kehittyy, eikä nettisivujen toimivuutta arvioida ja kehitetä jatkuvasti.

Nettisivut koostuvat niin näkyvistä, kun pinnan alla toimivista funktioista, joista kaikkien tulee olla kunnossa, aivan kuten kivijalkakauppa tarvitsee näyttävien tuotehyllyjen lisäksi varastot ym. tukitoiminnot. Kuva Gerd Altmann Pixabaystä

Nettisivujen kävijöistä, liikenteen lähteistä ja tulotavoista on saatavilla erinomaista dataa, kunhan Google Analytics on vain asennettuna sivustolle. Voidaan selvittää, mitkä on ne tärkeimmät reitit saapua sivuille, saavuttaako sivut oikean kohderyhmän, miten maksettu mainonta toimii. Juuri tätä dataa voidaan hyödyntää edelleen nettisivujen, diginäkyvyyden ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Jiirin nettisivuanalyysien hinnat lähtevät 150 eurosta ylöspäin (alv. 0€). Kuvakaappaus asiakkaalle tehdystä nettisivuanalyysistä. Analyysin sisältämä data pureskellaan helposti ymmärrettävään muotoon ja sisältää aina vähintään 1-3 muutosehdotusta.

Jiiri tekee myös kävijäanalyysejä, laittele viestiä niin kurkistetaan mitä sinun nettisivut on syönyt! Hinta ei paljoa pipoa kiristä ja saat analyysistä heti kättä pidempää toimenpidettä hyödynnettäväksi liiketoimintaasi. Onko sun nettisivut jiirissä?

0409619224

mikko.oksanen@jiiri.net

%d bloggaajaa tykkää tästä: