Jiiri is born!

“Tää on se päivä

jeeiee

kun mä tarjoon.

Mitä sä haluut

mä tarjoon

mä tarjoon.

Jee mä ostan

mä maksan

jee

mä tarjoon

mä tarjoon.”

Laulaa eräs lahtelainen räppäri, tai oikeammin biisillä fiittaava Illi. Biisi alkoi soimaan päässäni, kun mietin tätä hetkeä, kun julkistan vapaaherran aikani päättyväksi.

Jiiri asiantuntijapalvelut Oy sai Y-tunnuksen 12.10.2018. Yhden miehen yritykseni tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, sosiaalisen median ja viestinnän sekä liikkeenjohdon palveluita. Ei perinteistä konsultointia, vaan työrukkaset käteen ja tehdään se mitä sovitaan. Tarjoan PK-yrityksille kevyempää mahdollisuutta kasvattaa liiketoimintaa kuin esimerkiksi palkata toimihenkilöä täysipäiväiseksi myyntijohtajaksi.

Yrityksellä ei VIELÄ ole nettisivuja eikä juuri muutakaan kuin itse yrittäjän into ja työpanos, mutta laitetaan nekin kuntoon tässä tulevien viikkojen/kuukausien aikana. Siihen asti minut tavoittaa parhaiten:

0409619224

myynti.jiiri@gmail.com

“Mitä sä haluut, mä tarjoon”. Toki sen verran meni Brädillä ja Illillä vinoon, että “sä maksat” ?

Kiitos kotiin Jennille kovasti tsempistä Ja horjumattomasta uskosta minuun!

#jiiri #jiiriin #exvapaaherra #riprehellinenautokauppias #yrittäjä #yrittäjyys #entrepreneurship #myynti #markkinointi

%d bloggaajaa tykkää tästä: